Magazyn Apetyt #2 już w sieci!

Magazyn Apetyt #2

Kiedy to piszę wszyscy smacznie śpicie a ja i Ada nanosimy ostatnie poprawki w Magazynie. Wszystko po to, aby oddać w Wasze ręce (a właściwie na Wasze monitory) świeży jak poranne bułeczki, letni numer Apetytu.

Już pierwszy numer obfitował w interesujące treści i smakowite przepisy. Tym razem jednak przeszliśmy sami siebie. Mamy dla Was 140 stron wypełnionych po brzegi artykułami o tematyce kulinarnej i, tradycyjnie, przepisami (aż 89!). A wszystko to w towarzystwie pięknych zdjęć i ilustracji.

W tym numerze (tak jak w poprzednim) możecie przeczytać tekst Ani o sezonowych warzywach i owocach (z tradycyjnym dodatkiem – kilkoma przepisami z ich wykorzystaniem). Tym razem i ja postanowiłam udzielić się tekstowo czego efektem jest dość obszerny artykuł o grillowaniu, wzbogacony paleo przepisami.

No ale dość tego wstępu. Zapraszam do lektury!

I tym razem dziękuję wszystkim zaangażowanym! Od poprzedniego numeru zrobiliśmy ogromy skok i mam nadzieję, że wspólnymi siłami zachowamy tą tendencję :)
Wszystkich autorów aktualnego numeru możecie znaleźć na pierwszych stronach Apetytu.

Powyższy artykuł ma charakter edukacyjny i nie może być traktowany jako substytut fachowej wiedzy lekarskiej/specjalistycznej. Autorzy cookitdev.hellostudio.eu nie biorą odpowiedzialności za sposób wykorzystania zawartych w nim informacji przez czytelników.

Podziel się z innymi, udostępnij ten wpis!

Powiązane wpisy

magazyn_apetyt1 Pierwszy numer Apetytu już w sieci! 24.03.2014
okladka-przod-ciemna_po-retuszu Małopolski Apetyt #3 29.09.2014
  • Karolina

    w moim zamrazalniku wlasnie ‚dochodza’ lody jagodowo-kokosowe Twojego przepisu oraz sorbet porzeczkowy,ale zamiast limonki dalam cytrynea zamiast czarnej porzeczki-czerwona (akurat wczoraj na ryneczku byla babinka ktora sprzedala tylko porzeczki i agrest,zal bylo nie kupic). Dzieki za wszytskie inspiracje!! :)))))))