Małopolski Apetyt #3

okladka-przod-ciemna_po-retuszu

Miło mi Was poinformować, że kolejny numer Małopolskiego Apetytu – Magazynu Blogerów Kulinarnych w niedzielę ujrzał światło dzienne! Tym razem moja rola była ograniczona do artykułu „Sezonowe”, w którym razem z Anią opisałyśmy kilka produktów natury.

Apetyt jak zwykle zachwyca zdjęciami i ma do zaoferowania ciekawą zawartość. Zapraszam Was do lektury jesiennego numeru!

 

Powyższy artykuł ma charakter edukacyjny i nie może być traktowany jako substytut fachowej wiedzy lekarskiej/specjalistycznej. Autorzy cookitdev.hellostudio.eu nie biorą odpowiedzialności za sposób wykorzystania zawartych w nim informacji przez czytelników.

Podziel się z innymi, udostępnij ten wpis!
  • Ania

    nie tęsknimy jesienią, głównie ze względu na pogodę. Jednak ja uwielbiam sezon jesienny właśnie za możliwość przygotowywania aromatycznych potraw. Zupy kremy, wariacje na temat leczo i innych „ratatuj”. No i jabłka, wreszcie te smaczne i jaki wybór. Ten numer Apetytu zaostrzył mi apetyt. Dobra robota!