Przyznam szczerze, że w zeszłym roku nie zaprezentowałam Wam zbyt wielu przepisów świątecznych. Jeśli dobrze pamiętam były to głównie słodkości (o ile nie wszystkie. Tym razem będzie inaczej! Zaplanowałam kilkanaście świątecznych przepisów – w przeważającej ilości wytrawnych i 100% paleo. Dziś na tapecie pierwszy z nich – serca jagnięce nadziewane kapustą z grzybami. Być może nie jest to typowy przepis wigilijny a raczej pomysł na obiad w pierwszy dzień świąt, ale myślę, że Wam się spodoba. Dobrze upieczone serca są miękkie a kapusta z grzybami nadaje im świątecznego charakteru. Spróbujcie koniecznie!
Pod koniec serii świątecznych przepisów szykuję dla Was niespodziankę więc trzymajcie rękę na pulsie.
P.S. miałam poczekać do zmiany szablonu bloga ale już nie wytrzymałam i już dziś możecie zobaczyć tu nowe logo. Jak Wam się podoba?